ThermoWhite vloerconstructie zonder plaat

Wij brengen u de beste thermische isolatie. Ontdek ThermoWhite®

ThermoWhite® is de minerale, gebonden isolatievulling voor vloeren, platte daken, schuine daken, zolders, koepels en de aanvulling van zwembaden.

Er zit een geheim achter comfortabel wonen: het ThermoWhite®-systeem. De technologie voor optimale isolatie. Want de keuze van het juiste isolatiemateriaal is doorslaggevend voor het binnenklimaat en de akoestiek.
Over onze producten

De innovatie voor optimale isolatie

Het innovatieve en CE-gecertificeerde isolatiesysteem voor tal van toepassingen. Energie-efficiënt en met een feelgoodgarantie!

ThermoWhite® producten voldoen aan de strengste Europese kwaliteitsnormen. Om in aanmerking te komen voor bouwpremies, moeten producten voldoen aan de normen.
thermowitte achtergrondisolatie
thermowhite energy globe award button engels

IN HET BELANG VAN HET MILIEU!

Een positieve ecobalans! Het gebruik van natuurlijke minerale grondstoffen en gerecycleerd polystyreen maakt ThermoWhite® een pionier op het gebied van milieubescherming. Een studie van het Instituut voor Afvalbeheer aan de Universiteit voor Natuurlijke Hulpbronnen en Toegepaste Levenswetenschappen in Wenen certificeert ThermoWhite’s positieve ecobalans en hoogste milieuvriendelijkheid.
Meer over het thema
thermowit energie-globe-award trofee grafiek

Bekroond met de ENERGY GLOBE AWARD – de grootste en belangrijkste milieuprijs ter wereld.

Waarom ThermoWhite? Dit zijn een paar voordelen van onze isolatie:

Verwerking

  • 100 % opnieuw recycleerbaar
  • Klaar voor installatie vanaf 12 uur met ThermoWhite® Speed Up
  • Hoge legprestaties, weinig bindmiddel nodig
  • Panelen moeten niet gesneden worden – grote tijdsbesparing

Kwaliteit

  • Vergeleken met andere systemen heeft ThermoWhite® een betere thermische geleidbaarheid, kortere droogtijden en een officiële CE-markering

  • Gestandaardiseerde verwerking volgens officiële certificeringen (ETA-17/0407, ETA-12/0428, ETA-17/0408, ETA-19/0772)

Warmte- en contactgeluid isolerend

  • Uitstekende contactgeluidsisolatie
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Eigen machinetechniek = constante bestratingskwaliteit en een schoon werkterrein
Ontdek alle voordelen van ThermoWhite

ThermoWhite geïnstalleerd: Voor en na

Met ThermoWhite isolatievulling kunnen zogenaamde koude- en warmtebruggen worden vermeden, meer dan klassieke EPS- en polystyreenplaten.
Onze CE-gecertificeerde thermische en contactgeluidsisolatie wordt via een buis van de MixMobiel naar het bouwterrein gevoerd, waar het zuiver, en altijd in de juiste mengverhouding, wordt aangebracht en verdicht. Dit gestandaardiseerde proces staat borg voor een constante kwaliteit.
thermowit voor en na verwerking isolatie in kamer
thermowit mixmobiel op bouwplaats

Onze MixMobiel - flexibel in gebruik op elke werf

Hoogste kwaliteit met Thermowhite productietechnologie: met onze mobiele productiemachines kunnen wij telkens weer een constante kwaliteit leveren.
Het voordeel: de optimale verdeling van bindmiddel tijdens het droge mengproces zorgt voor een homogeen mengsel. Met klassieke dwangmengers is het bijna onmogelijk om polystyreenkorrels en bindmiddel tot een homogene massa te mengen. Dit leidt tot sterke schommelingen in de materiaalkwaliteit, vooral qua thermische geleidbaarheid.
Meer lezen
chevron-dons
BE